PS3, 主頁, 遊戲新聞 — 13/07/2012 at 3:30 pm

《人中之龍5》揸的士玩鬥車 You talking to me?

by

人中之龍系列一向都多小遊戲,今次玩四男一女主角五線發展,更加多嘢玩!繼之前冴島大河篇玩雪地打獵之外,最新圖片就見到桐生一馬可以搶人的士嚟揸,喺馬路睇人唔順眼咯,走番轉囉!You talking to me?

原名《龍が如く5 夢、叶えし者》嘅人中之龍第五集,意解實現夢想的人,繼續係PS3獨佔,12月推出。今次主角們係四男一女組合,舊角色有桐生一馬就梗喇,仲有冴島大河、秋山駿同少女澤村遙,而新登場嘅就有個叫品田辰雄嘅,呢位15年前打職棒喺9局下半打出再見全壘打嘅天才棒球手,因為被冤枉而被永遠停賽,15年後再握球棒,唔打波去打人……就係為咗攞番15年前嘅榮耀,嗚!英雄本色咪就係咁囉!

官方網站
http://ryu-ga-gotoku.com/five/

Comments

comments

Comments are closed.